Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Centrum Buitengewoon

Buitengewoon doeltreffend

Wij zijn wij

Team Buitengewoon staat voor je klaar

Anne Lankester

Psycholoog NIP 

Ik ben Anne, geboren in 1980 op een boerderij in een klein dorpje in Friesland. Ik woon momenteel in het prachtige Hattem met mijn man en 2 kinderen.

Na mijn studie Klinische Psychologie in Nijmegen heb ik diverse opleidingen gevolgd om me te bekwamen in de EMDR, maar daarnaast ook in de CGT en Systeemtherapie. Mijn expertise ligt momenteel vooral op het gebied van traumabehandeling door middel van EMDR. Het geeft mij veel energie en voldoening om te zien hoe een vaak kort EMDR-traject een verschil kan maken voor de rest van iemands leven.

Wat mij typeert in mijn werk is: betrokken, doelgericht, invoelend en confronterend waar nodig. Ik behandel zowel kinderen en jongeren als volwassenen en ouderen.

Naast mijn werk als psycholoog vind ik het fijn om lichamelijk actief bezig te zijn tussen de paarden. Lekker met de voetjes in de modder, hoofd in de wind en de handen uit de mouwen. Dit geeft voor mij een goede balans in mijn werkweek.

Xandra de Brouwer

Psychomotorisch therapeut en bewegingsagoog

Veel kinderen vinden het lastig om over hun denken, voelen en handelen te praten. Ik kan kinderen leren praten door te doen. De psychomotore therapeut vertaalt de signalen die het lichaam van de client afgeeft. Bewegingspatronen, lichaamstaal, ademhaling of lichaamshouding kunnen wijzen op spanningen.

Binnen de psychomotorische therapie (PMT) wordt vooral gebruik gemaakt van bewegings- en/of lichaamsgerichte activiteiten.

Binnen de psychomotorische therapie (PMT) wordt vooral gebruik gemaakt van bewegings- en/of lichaamsgerichte activiteiten.

Annelies Boers

GZ Psycholoog 

Ik ben als eigenaar van Veerkracht Psychologie en als psycholoog verbonden aan Praktijk Buitengewoon en Paardkrachtig. Daarnaast ben ik werkzaam als GZ-psycholoog binnen het team volwassenzorg bij Therapeutisch Centrum GGZ waar ik zowel diagnostiek ( intelligentie, persoonlijkheids- en ontwikkelingsproblematiek) als behandelingen verricht.

Ik ben opgeleid in EMDR (Eye Movement Desenzation and Reprocessing) en CGT (Cognitieve Gedragstherapie), evenals in het combineren van deze behandelmethodieken met Equine Assisted Therapy (therapie met de inzet van paarden). 

Ik geloof in de kracht van mensen om hun eigen oplossingen te vinden met de juiste begeleiding en ondersteuning. Ik word vooral enthousiast van het ondersteunen van jongeren en jong volwassenen met angstklachten, identiteits- en zelfbeeldproblematiek. 

Nathalie van Koesveld

Coach, psychosociaal therapeut & hypnotherapeut

Nathalie heeft sinds 2012 haar eigen praktijk PUUR|EAC. Ze heeft haar opleiding gevolgd bij Educatief Centrum Keulseweg (level 1 en 2), het IKEV en ze is nu in de afstudeerfase van de 4 jarige HBO opleiding tot integraal psychosociaal therapeut en hypnotherapeut. Nathalie is begonnen bij Paardkrachting in november 2017 als zwangerschapsvervanging van Anne. De samenwerking beviel zo goed dat ze is gebleven. Nathalie is de dinsdagen en de woensdagmiddagen bij Centrum Buitengewoon en Paardkrachtig aan het werk. Je kunt bij Nathalie terecht als je klachten hebt op het gebied van angst of sombere gevoelens. Als je last hebt van paniekaanvallen maar ook als je gewoon niet lekker in je vel zit. Je leeftijd maakt niet uit. Nathalie werkt met kinderen, jongeren en volwassenen.

Binnen haar eigen praktijk heeft Nathalie zich gespecialiseerd in het behandelen van hechtingsproblematiek met behulp van de CREF-Methode. Mocht je daar interesse in hebben, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Registraties en Beroepsverenigingen

- Psycholoog NIP: 220033

- NVPA regnr: 104314

- AGB code: 90-048299 (Anne)

90-(0)56861 (Praktijk)

-BIG-registernummer: 39924039225

-AGB code: 90-049812 en 94104289

-EMDR Practitioner