Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Centrum Buitengewoon

Buitengewoon doeltreffend

Tarieven

Jeugd & Volwassenen:

- Intake €100,- voor 60 minuten

- Individuele therapie €80,- voor 45 minuten

- Groepstraining €500,- voor 10 groepsbijeenkomsten van 90 minuten 

Vanuit Stichting Paardkrachtig is financiëring voor de zorg mogelijk als u deze niet zelf kunt bekostigen.

Er zijn verschillende manieren om de hulpverlening van Centrum Buitengewoon te bekostigen. Voor de registraties, kwaliteiten en lidmaatschaps nummers van onze hulpverleners zie Wie zijn wij.

Vergoedingen

Basispakket

Centrum Buitengewoon werkt samen met een GZ-psycholoog waardoor er voor de therapie een financiëring vanuit het basispakket mogelijk is. Hiervoor heeft u een verwijzing van de huisarts nodig en moet er sprake zijn van een diagnose.

Binnen het basispakket geldt dat u eerst het eigen risico moet aanspreken. Als u geen andere zorgkosten hebt binnen het eigen risico kunnen de kosten oplopen tot 385 euro (vastgesteld eigen risico 2018).

In sommige gevallen kan het dus voordeliger zijn om uw aanvullend pakket aan te spreken.

Dit betekent dat vergoeding basispakket pas goedkoper is wanneer u zoveel sessies verwacht nodig te hebben, dat de kosten boven het vergoede tarief van de aanvullende pakket & boven het bedrag van het eigen risico uit komt.

Voordelen:

+ Na opmaken van eigen risico geen kosten

Nadeel:

- Kan duurder uitpakken wanneer u weinig sessies nodig hebt en verder geen zorgkosten.

Aanvullend pakket:

Centrum Buitengewoon is aangesloten bij de Nederlandse beroepsvereniging voor gespecialiseerde Psychosociale Therapeuten. Voor deze zorgverzekeraars is het mogelijk om de hulpverlening te vergoeden vanuit het aanvullend pakket 'alternatieve geneeswijzen'. 

Zoals u op deze lijst kunt zien geldt er een maximaal vergoed bedrag dat verschilt per zorgverzekeraar. 

Voordeel is dat er geen diagnose en verwijsbrief van de huisarts nodig zijn. U kunt dus zelf, direct contact opnemen met Centrum Buitengewoon.

Voordelen:

+ Geen verwijsbrief nodig (dus snel kunnen starten)

Nadeel:

- Eigen bijdrage

- maximaal vergoed bedrag

WMO - PGB of ZIN

Voor de begeleiding en dagbesteding kunt u vanuit het Persoons Gebonden budget begeleiding krijgen op Centrum Buitengewoon. Centrum Buitengewoon is bezig met contracten met de gemeente. Vraag ons naar de mogelijkheden.